De grote voordelen van het product: 3CX

De grote voordelen van het product: 3CX

Dit is het nieuwste en het meest populaire telecom product wat er nu op de markt verkrijgbaar is: 3CX. Dit product zorgt ervoor dat al uw telecomapparatuur allemaal dezelfde software heeft en daarbij ook dezelfde functies. Hierdoor heeft u alles bij elkaar en geen verwarring met meerdere producten. Bovendien is het handig, omdat u maar bij één provider dit kunt krijgen. Dit zijn maar een aantal voordelen van wat dit product u kan aanbieden als ondernemer. Maar wij hebben nog niet eens de grootste voordelen genoemd. Die leest u verder in deze blog waar we uitgebreid daarop ingaan.

Eenvoudig uitbreiden met diverse functies

Niet alleen is de 3CX super populair omdat het goed te betalen is, maar ook vanwege zijn handige functies. Het product 3CX heeft standaard al veel opties waarmee u telecommunicatie een stuk beter van wordt, maar als u meer tot uw beschikking wilt stellen dan is dat zeker mogelijk. Het is erg makkelijk om een uitbreiding te krijgen bij uw product. Daarmee krijgt u diverse nieuwe functies, zoals het aanmaken van een wachtmuziekje om klanten te laten ontspannen. Het is een nog betere manier om goed te communiceren met uw collega’s en uw klanten, want communicatie is een van de belangrijkste dingen als het gaat om een bedrijf staande houden.

Alle telecommunicatiemiddelen bij elkaar

Het allergrootste voordeel van deze software, is dat het alle telecommunicatiemiddelen met elkaar verbindt. U moet dat zo zien: Een collega neemt de telefoon op via het 3CX software. Daarmee kan hij of zij makkelijk de klant doorverbinden met een van de telefoonlijnen die beschikbaar zijn. Daarnaast wordt dit telefoongesprek meteen geregistreerd in de computer met daarbij het bijbehorende probleem of vraag die de klant had. Bovendien wordt het gesprek ook opgenomen voor eventuele trainingsmateriaal. Kortom, alles is verbonden met elkaar en overal krijg je iets met elkaar te maken. Ideaal als u was vergeten waarvoor een klant belde, dan kunt u dat teruglezen in het 3CX systeem.

Als u meer wilt weten over de software en nog meer voordelen ervan, kunt u terecht bij uw lokale provider die dit product aanbiedt.

Reacties zijn gesloten.