SIM-only en refurbished: de ideale match

SIM-only en refurbished: de ideale match

Refurbished: wat is dat eigenlijk?


Neem als voorbeeld een Apple iphone x: dit is een stijlvolle, kwalitatief hoogwaardige telefoon. Het idee is dat aan zo’n fantastische telefoon een flink prijskaartje hangt. Maar wacht even, is dat ook zo? Je kunt er namelijk ook voor kiezen om een refurbished iphone aan te schaffen. Maar wat houdt dat in?

Zo goed als nieuw

Je kent waarschijnlijk de uitdrukking “zo goed als nieuw”. Nu, hierbij gaat dat echt 100% op. Een refurbished Apple iphone x is namelijk een toestel dat is gereviseerd door een gespecialiseerd bedrijf. Vóór men tot deze revisie overgaat, wordt de telefoon grondig nagekeken. Wanneer het in een zodanige conditie is dat het in aanmerking komt voor revisie, wordt het waar nodig van nieuwe onderdelen voorzien. Deze onderdelen zijn altijd van hoge kwaliteit, waardoor de Apple iphone weer als nieuw functioneert.

Waarom zou je een refurbished iphone x aanschaffen?

Je koopt een refurbished iphone x die net zo goed is als een nieuwe, alleen is hij flink goedkoper. Het kan zelfs honderden euro’s schelen met hetzelfde model nieuw in de winkel.
Bovendien krijg je er ook garantie op. Meestal één of twee jaar, maar je kan vaak ook zelf garantie bijkopen. Dus in feite heb je alle voordelen van een nieuwe telefoon, maar dan voor een interessante prijs.
En mocht je toch niet tevreden zijn, dan loop je geen risico. Volgens de wet mag je namelijk als consument een aangeschaft product binnen veertien dagen retourneren.
Als je milieubewust bent, dan is het wellicht ook fijn om te weten dat je door de aanschaf van een refurbished iphone het milieu minder belast. Je hebt namelijk gekozen voor een gebruikte telefoon waarvoor niet opnieuw grondstoffen zijn gebruikt. Hiermee draag je je steentje bij aan duurzaamheid.

SIM-only abonnement

Mobiele telefonie kan duur zijn. Je bent al minder duur uit door een refurbished iphone x te kopen en nu kun je nog meer besparen met een SIM-only abonnement. Je hebt immers geen abonnement met inbegrepen telefoon nodig en kunt dus kiezen voor dit veel goedkopere SIM-only abonnement. Ga bij deze keuze uit van het aantal belminuten, SMS-berichten en MB’s dat het beste bij jou past.

Ultieme besparing met deze combinatie

Door te kiezen voor een refurbished iphone in combinatie met een SIM-only abonnement, heb je een mooie telefoon, maar zie je niet meteen de bodem van je spaarpot. Voor het geld dat je hiermee bespaart, kun je vast andere, leuke bestedingsdoelen bedenken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *